Az anubias képes kétéltű életmódot folytatni?
Nekem volt úgy paludáriumban, de folyamatosan ment rá a víz az esőztetőből. Lehet, hogy magas páratartalom is elég, arra viszont figyelj, hogy közvetlenül a lámpa alatt nagyon meleg van, ott nem biztos, hogy kibírja.
De amúgy alapból olyan fajta növény, hogy simán ki nőhet a vízből, minden probléma nélkül.
Köszi, hát akkor nem tudom mi lesz vele :)
A lámpa az ledes, az nem meleg túlzottan, viszont ez nem paludárium. Kis akvárium csak növényekkel, tele vízzel. Arra gondoltam, hogy ha eléri a tetőt, akkor leveszem és menjen amerre akar, viszont valószínűsíthető, hogy nem lesz elég a páratartalom.
Persze.
Nekem egyszer egy echinodorusom volt, ami szó szerint kinőtt a 450 literes akváriumból. Voltak kb méteres levelei. Már a tetőt is le kellett vennem, akkora volt. Azt nem zavarta a páratartalom hiánya, pótolta a vízigényét az akváriumból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!