Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szerintetek melyik a legnagyob...

Szerintetek melyik a legnagyobb hal, ami 50 literes akváriumban jól érzi magát?

Figyelt kérdés
Olyan halfajtát keresek, ami betehető pl. neonhalak közé egy ilyen kisméretű akváriumba, de méltóságteljesen kiemelkedik közülük.

2012. júl. 30. 22:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Egy neonhal 5-8 évig él maximum, nekem 4 éve megvannak, vagyis olyan rosszul nem érezhetik magukat, ráadásul egyáltalán nem tűnnek stresszesnek, teljesen egészségesek és rendben vannak.

"Egyébként is hidegebb vizet kedvelő faj, ezt vedd figyelembe."

Ez meg nem tudom hogy jön ide, vízhőmérsékletről eddig egy szó sem esett. Az az érzésem, hogy te csak játszod itt a májert, hogy csak azért is kioktathass. Pontosan tudom, hogy milyen vízkeménység, PH és hőmérséklet kell a neonnak.

2012. júl. 30. 23:44
 12/14 anonim válasza:
Hú, most beletrollkodok, de ha már témánál vagyunk: most kaptam szülinapomra egy 50 literes akváriumot, amit üzembe helyeznék. Mit ajánlotok, milyen fajokat lenne célszerű bele venni? Olyat írjatok, hogy lehetőleg ne csak egy faj legyen benne. Szóval életképes társítások legyenek.
2012. júl. 31. 00:00
 13/14 YourDestiny ***** válasza:
Én nem fogok leállni vitatkozni veled. Ha ennyire okos vagy, akkor minek ez a kérdés? A neonhal hosszú kiúszóteret igényel. Nem hinném, hogy egy 50 literes akvárium hossza meghaladja az 50-60 centimétert. Hasonlatképp: te is elélnél egy szobában kaján és vízen, mégsem örülnél neki túlzottan, gondolom. Én segíteni akartam, te meg elkeztesz itt beszólogatni? Hagyjuk inkább...
2012. júl. 31. 11:28
 14/14 YourDestiny ***** válasza:

És ha annyira tudod, mi nekik a megfelelő pH és hőmérséklet, olvasgass még egy kicsit a többiről 50 literkém:

[link]

2012. júl. 31. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!