Hol vannak Budapesten vagy környékén a legjobb akvarisztikai boltok? (növények-halak szempontjából főleg)
Az aquadepóba menj, ott kapsz megbízható szakmai segítséget:
Halakból hatalmas a választék, növényekből viszont nem tökéletes
Ha nagy választékot szeretnél, akkor a Vadon is jó, csak iszonyat drága.
A vadon mellett van még egy megbízható, olcsó kis bolt, a Rája díszhal, ott kicsi a választék, de árban a legjobb és az alaphalak megvannak itt is.
Vagy ha gyönyörű akváriumokat akarsz látni és különlegességeket, akkor a Greenaqua:
Én elsőre amúgy az Aquadepót javaslom, kezdőként szerintem mindent megkapsz, ami kellhet, korrekt áron.
Növény témában szerintem a legnagyobb kínálatunk van a Törökbálinti Green Aqua-ban. www.greenaqua.hu
Halak szempontjából találsz gazdagabb kínálatot is néhány boltban, de növényekből és a hozzá kapcsolódó szakértelemből egészen biztosan nem. Egyszer látogass el hozzánk, igazi zarándokhely vagyunk az Európai növényes akvaristák számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!