TUDNÁTOK Segíteni?
Úr isten! :O
Először mikor kezdtem a halakkal foglalkozni én is meglepődtem ezeknek a halaknak milyen nagy hely kell.
1. Jogszabály szerint 30 liter alatt nem lehet GERINCES ÁLLATOT TARTANI!
2.Levegőztető nélkül nem mondható akváriumnak amiben tartod a halakat, a nélkül nem lehet akváriumot üzemelni!
3. Az aranyhal MINIMUM 100literes akváriumba való, 3 db, meg 200 literesben! Nyilván azért pipál a halad, mert nincs levegő az aksiban! Tehát:
A halaid 2 hónap múlva ( vagy pár hónap múlva ) megdöglenek.. ne lepődj majd meg! :P Azért utána nézhettél volna, vagy szüleid hogy mit is vesznek, és hogy mibe.
Ez gáz. Gyakorlatilag halálra ítélteket kaptál szülinapodra, szívderítő ajándék.
Nem hónapok, napok múlva fognak elpusztulni.
Ha meg akarod menteni őket, vidd el őket egy boltba, hátha beveszik (ingyen, mert nekik is nagy kockázat idegen halat tenni a sajátjuk közé)
Az akváriumban pedig maradhat a növény, annak elég 5 liter.
Állatot ebben nem tudsz tartani!!!
Esetleg megcsinálhatod sós vizűre, növény nélkül, és keltethetsz bele sórákot. Azok ilyen pici plankton szerű kis rákok. De hozzájuk már levegőztetés!
Mondjuk annak az eladónak is belenyomnám a fejét vagy 3 percre az 5 literes szarjába.
Jó, persze, azért kapja a fizetését, hogy eladjon, de a pofátlanságnak is van határa.
Úgy is lehet vásároltatni a vevőt, hogy jó dolgokat ajánl neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!