Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » 280 literesben milyen nagy...

280 literesben milyen nagy testű, egzotikus halfajokat tarthatok és mennyit?

Figyelt kérdés

Eredeleg diszkoszokat akartam, de utánaolvasgattam és kényesebb és drágább is, mint amire számítotam. Plusz 500 liter ideálisabb lenne neki, szóval inkább bele sem kezdek, minthogy szenvedjenek utána.

Namármost, valami olyan halfajt keresek, ami egymagában vagy csak nagyon kis capatban is látványos, ekkora akváriumban is eléri a kifejlett méretét, egzotikus és nem olyan körülményes, mint a diszkosz. Ja és nem sügérféle. Az akvárium amúgy jelenleg üres, de szeretnék bele jó sok növényt, szóval valami olyan faj kéne, ami nem szereti a saltát.

2012. júl. 26. 19:14
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Meg még az jutott eszembe, (ha már a biotópot említetted) hogy ha nem akarsz sügereket, akkor lehetnének gurámik is, azok közt is vannak nagyon szépek! És nagyra is nőnek.

Mehetnének hozzá különlegesebb csík félék, (gyönyörű változatok vannak) sziámi algázó, díszmárnák, razbórák.... persze nem mind egyszerre, de ilyenekből is össze lehet állítani egy igazán egyedi csapatot.

2012. júl. 27. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!