Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Bántani fogja a sziámi harcosh...

Bántani fogja a sziámi harcoshal a mollikat vagy a plattikat ha összeengedem őket?

Figyelt kérdés
Már korábban feltettem ezzel kapcsolatosan pár kérdést,de azt szeretném ha többen válaszolnának.:)
2009. júl. 15. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Az enyémek csak egymást bántották.
2009. júl. 15. 20:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Valószinűleg igen, agressziv halacska de szép. :) Leginkább saját himjeit támadja meg ha az nincs akkor bármit.
2009. júl. 15. 20:20
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Nem valószínű. Legalábbis az enyém nem bántotta.
2009. júl. 15. 20:21
 4/8 Salx Narval ***** válasza:
Nálunk a halasnál, mollyk és a plattik akváriumában is van egy egy hím és néhány nőstény. Gondolom azért, hogy bátrabban vegyék az emberek. Minden tiltás ellenére, én két hímet is tartottam együtt, gond nélkül, nagy akváriumban. De ennek ellenére elhiszem amit a többiek mondanak az agresszív bettákról, nyilván ők mást tapasztaltak. Nincs más hátra, próbáld ki. Nem fogja széttépni a halaidat,azét ő nem egy gyilkológép, szerintem egy két nagyobb molly el is zavarná.
2009. júl. 16. 05:04
 5/8 anonim válasza:

Szia!

Nekem együtt élnek egy 54 literes akiban, van benne molli is, platti is és egy db betta, minden gond nélkül megvannak.

2009. júl. 16. 14:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi a válaszokat:)
2009. júl. 17. 10:27
 7/8 anonim válasza:

a betta a nagyobb és sötétebb halakat (pl.kifejlett molly)néha megpróbálja terror alatt tartani több kevesebb sikerrel . nekem is próbálkozott de a legnagyobb mollym helyrerakta a lelkivilágát azóta békésen megvannak a szifók ,mollyk és zafir a gyönyörű kék betta hím a 80 lit akiban .

ha mégis nagyon teregetné a gallérját tarts készenlétbe egy tartalék üveget faroktépett halad érdekében, a büntetés után 1-2 nappal próbáld újra összeengedni és figyeld meg öket

2009. júl. 17. 20:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem valószínű. Csak a fátyolos páldányokra pöccen!
2009. szept. 6. 11:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!