Melyik a legagresszívabb akváriumban élő hal?
Figyelt kérdés
2012. júl. 21. 19:59
2/14 A kérdező kommentje:
akváriumi halat kérdeztem :D
2012. júl. 21. 20:08
3/14 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan hogy legagresszívabb, vannak bizonyos fajták, amelyek nem tűrnek meg egy másik fajtát. Ilyen például a vitorlás hal, amivel nem szabad összeengedni a neonhalakat mert megeszi őket. Én nem hiszem hogy van olyan hogy legagresszívabb.
4/14 Frontosa válasza:
Akváriumban egyik hal sem él alapból, legfeljebb lehet ott is tartani.
A Dél-Amerikai sügerek között van néhány faj ami igen agresszív és nehezen vagy egyáltalán nem társítható. Pl.Parachromis és Cichlasoma nemzetség néhány faja legendásan agresszív, de személyes tapasztalatom nincs velük.
Üdv,
5/14 A kérdező kommentje:
köszi a hasznos válaszokat :)
2012. júl. 21. 20:22
6/14 YourDestiny válasza:
Péksütemény, a neon - vitorlás párossal semmi gond. Simán tarthatók együtt, rengeteg példát láttam már rá.
7/14 YourDestiny válasza:
Mellesleg a vöröshasú pirája se nagyon tűr meg senkit. Igaz, az emberi kéztől fél :) A gond az, hogy óriási akvárium kell nekik.
8/14 gergo1998 válasza:
alapból nem agresszív egyik hal sem csak védi a területét vagy a nőstényeket!!
9/14 anonim válasza:
hát ami híres agresszív természetéről az ugye a betta és a paradicsom hal de igazándiból teljesen változó mert nekik is van némi személyiségük pl.: bettáknál van olyan ami semmi halat nem tűr meg maga mellett se neont se semmi de van olyan ami még a guppyra se mozdul rá pedig azokat kikezdik
10/14 anonim válasza:
Ez egy nagyon jó kis oldal, itt keresgélhetsz :) [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!