Van egy sziámi harcoshalam, vettem mellé egy Kék gurámit ( álitólag nem bántja) de mihelyt beletettem rögtön ment neki most külön vannak de ezt nem szeretném valami tipp?
Figyelt kérdés
A sziámi fiú az eladó azt mondta nem bántja hát enyém neki ment rendesen. Gurámit gömb akváriumba tettem kicsinálja a gömb ? Össze lehet valahogy szokatni őket ?2012. júl. 17. 20:10
11/25 A kérdező kommentje:
akkor papoljatok a törvényről ha majd mindenki betartja
2012. júl. 21. 15:30
12/25 bamboochatheone válasza:
Sok kicsi sokra megy. Ha mindenki betartaná a törvényt akkor nem kellene törvény mert evidens lenne egy bizonyos dolog, jelen esetben az állatkínzás, elkerülése. Mivel Te nem vagy hajlandó hallgatni a szép szóra így majd hamarosan el fog pusztulni az összes(ami vicces mert csak kettő) halad és fogsz majd itt kérdezősködni, hogy miért haltak meg a halaim amikor biztosítottam mindkettőnek egy két decis poharat, nem tudom mibajuk lehet amikor a boltban is így vannak meg az eladó azt mondta hogy a márványsügér jól meglesz a guppival meg bettával 13 literben...Ez nem felelős állattartás hanem úgy hívják kínzás. Remélem majd egy felsőbb hatalom, amit most te játszatsz a halaidnak, bezár téged is 2 négyzetméterre egy kigyúrt kopasz anyaszomorítóval és életed végéig a kettőtök ürülékében taposva várjátok a megváltó halált.
13/25 A kérdező kommentje:
Felsőbb hatalmat nem szabad belekeverni már persze ha Istenről beszélsz
2012. júl. 22. 12:11
14/25 bamboochatheone válasza:
Mondhatni hogy Istent játszatsz...
15/25 A kérdező kommentje:
Ember nem képes Istent játszani. Isten a magasságos csoda melyet ember nem tud utolérni semmilyen formában sem
2012. júl. 24. 16:30
16/25 bamboochatheone válasza:
Úgytűnik neked sikerült hiszen döntesz életről és halálról. Gondold végig mit teszel mielőtt belevágsz dolgokba mert hamar gondok lehetnek. (most inkább nem kezdem el részletezni az ateista nézeteimet...)
17/25 A kérdező kommentje:
hát ne is mert ateizmusnak nincs értelme. Egyébként a halak tökéletesen megvannak
2012. júl. 26. 13:11
18/25 bamboochatheone válasza:
Már miért ne lenne értelme?
19/25 A kérdező kommentje:
mert nincsen
2012. júl. 28. 15:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!