Mennyibe kerülne összesen?
Figyelt kérdés
54l-es akvárium, szűrő lámpa... stb amik fontos felszerelések egy akváriumba.. :)összesen mennyibe kerülne kb?2012. jún. 29. 19:07
1/6 anonim válasza:
Újonnan nem tudom, de a jófogáson vettem mind ezt 10 000 Ft-ért! Nézz körül ott!
3/6 Treská válasza:
Az akvárium kb 6-7 ezer forint. Neon fölé, olyan 2-3 között(méret függő) Szűrő 4-6 ezer forint. Vízmelegítő 2-3 ezer(hőfokszabályzós, a többi szar:D) Alljzat megvan kb 1-2 ezerből. Vegyél 5 kilósat, pl:én 700ért veszek 3-6 milis kavicsot, és 5 dekásba meg 200 darabja..szal jobban megéri. ha élő növényt tartanál vagyél a kavics alá apró homokot. Mindent moss át sokszor!!!! Növények halak mondjuk 4-től 8-ig sztem. diszhal.info (itt sok infót találsz mindenről) Sok sikert:)
5/6 anonim válasza:
Az a kérdés mit szeretnél csinálni!!!
Mondjuk ha egy komoly növényes akváriumot, akkor 300 ezer! :)
6/6 A kérdező kommentje:
Nemkell nekem mövèny.. XD
2012. júl. 1. 19:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!