35 literes akváriumba milyen és mennyi halat rakhatok?
Különböző, 4 centinél kisebb halakat, és belőlük a szűrés erősségétől függően 6-10 darabot
nekem 8 Boraras Merah-om van. Vagyon birom őket, jófejek, és nagyon szép a színük.
Ha kezdő vagy, én az endler guppikat ajánlom, nagy a tűrőképességük, és ők könynen szaporodnak.
Van még egy faj, amit nagyon szeretnék birtokolni, de meg én nem tudtam, ő a galaxy razbóra. Gyönyörű, virgonc, tenyészteni is könnyű állítólag, csak még kicsit drága, de ha nem számít hogy mondjuk 300ért vagy 600ért veszel egy halat, őket is ajánlom.
És ezek mellé a halak mellé tehetnél garnélákat is :)
gyönyörűek, érdekesek, és különlegesek, és néhány fajuk-változatuk konkrétan egy pocsolyában elél...;)
35 literes akváriumba Guppi,Neonhal és "zebrahal" ami gondolom a Zebradánió. Nem fogom a díszinfót linkelgetni de azért nézd meg, hogy mik az igényeik ezeknek a halaknak.
UI: Gratu, hogy 1,2 sőt 3 évig is életben tartottad őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!