Boraras brigittae-t vettem?
A boltban kerdojellel volt kiirva a neve es en megallapitottam magamban,hogy ez boraras uropthalmoides faj.Hazahoztam,aztan latom,hogy lehet,nem is az a faj.Mi van,ha ez a brigittae?nekik mas igenyeik vannak,nem akarom vegignezni,hogy elpusztulnak.
A hal alapszine ezustos atlatszo,van egy sotetzold-feketes csikjuk,ami folott latszik egy halvany narancssarga sav is.A meretuk 1-1.5cm felnotten is.nagyon aktivak,egeszsegesnek tunnek,de baj van,mert nalam a viz kemeny,es nem tudom rendszeresen lagyitani.
Most mi legyen?varjak,hogy birjak-e nalam?van valakinek hasonlo hala?milyen korulmenyeket kell biztositani nekik?
Hát a brigi.. az piros és lágy víz kell neki, de még úgyis könnyen kidöglik.
Ha narancssárgás az uroptha..:
döntsd el, hogy milyen halad van, vagy fotózd le,
a brigi egyébként vékonyabb szokott lenni, főleg a farok része kecsesebb.
Koszi Hable,mostmar egyertelmu,hogy urophtalmoides!megnyugodtam.kis cukik es a viselkedesuk is tetszik,egyaltalan nem felnek.
A boltban chili rasboranak voltak elnevezve,idezojelbe teve es kerdojellel:)ezert bizonytalanodtam el,hogy rosszat vettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!