Van ilyen hal? (kerdes tul rovid valasz tul hosszu)
Figyelt kérdés
Van olyan hal aminek nem kell lámpafény meg az a "buborékozó
bigyusz"XD (nemtudommi a neve)!? Vagyis csak ugy elvan magàban minden nélkül..? :-D hogy van az akvarium,a kövek az aljaban, meg ilyen disznövények..?! Mert szeretnék halat de nemnagyon engedik...
Amugy mennIt fogyasutana ha minden nap egésznap belenne kapcsolva a làmpa hozzâ meg az a buborékozò izè xD?? Tudom hűlyén irtam ki de nemtudom a rendes nevèt.. :-D:-D tudom sok a hiba de telefonrol vagyok...xD
2012. jún. 25. 21:55
2/10 A kérdező kommentje:
....
Akkor olyan aminek nem kell éjjel,nappal làmpa meg az a buborekos izé?! :-D:-D:-D
2012. jún. 25. 21:59
5/10 A kérdező kommentje:
Amugy mennyit fogyaszt/ana az àram hozzà?! :-$ XD
2012. jún. 25. 22:31
6/10 anonim válasza:
Egy 50 literes akváriumnak, egy 20-30 Wattos lámpával és egy szűrővel olyan havi 1000 Ft a fogyasztása.
7/10 A kérdező kommentje:
Muszaj az a lampa nekik xD nemlatnak a sotetbe.. XD ha olyan vilagitós halat vennék vilagitana maga korul nem ?!$ XD XD
2012. jún. 25. 22:46
8/10 YourDestiny válasza:
Nézd, ilyen gyerekes felfogással és skót nekiállással hagyd a fenébe. Vagy halat tarts, vagy ne kínozd. Világítás, gondozás és szűrés napi 24 órában, ugyanis ÁLLANDÓAN ÜZEMELNIE KELL!!
9/10 Platypus válasza:
A világításnak napi 6-10 órát kell üzemelnie, erősségtől függően. Egy kis akvárium LED világítással csak pár wattot fogyaszt, igaz, csak Anubias növény él meg benne. Éjjel a halak alszanak, sötétben. A szűrőnek napi 24 órában mennie kell, kivétel nélkül. Nem elég a buborékoztató, olyan szűrő kell, ami keringeti a vizet. Viszont ez aztán abszolúte nem fogyaszt sokat. Egy alacsony világítású, kisebb akvárium meg sem látszik az áramszámlán. Az akvárium beszerzése viszont pár tízezres költség, a szükséges felszerelésekkel. Ha az áramszámlán pattognak, akkor gondolom ez is gond. Ha ez nem megy, akkor ne akarj akváriumot. Kutyát se vesz normális ember, ha nincs pénze etetni.
10/10 anonim válasza:
szerintem neked nem kéne akvárium. Bocsi de ha se fényt nem szeretnél se LEVEGŐZTETŐT se semmit, mert spóroltok akkor az a legegyszerűbb ha nem is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!