SOS! Most megyek egy akváriumért, van szűrő, melegítő, lámpa.21 napig ugye csak járatni kell:a fűtőnek is mennie kell ÉS most ma már belerakhatok valami egyszerű növényt? Pl gömbmoha, anubis? Vagy azt is csak 21 nap múlva?
Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 17:25
11/14 anonim válasza:
Elöször is anubias nem anubis.Nap=sok alga azzal meg semmit se kezdesz halak nélkül csak ilyen alga ölövel de nem hiszem ogy napi szinten akarsz abbol venni.Lehetőleg neont használj attól kissebb az alga képzödés.A gömbmohát vágni kell mert ha nagyra nő akkor a belsőbb részei elhalnak fény hiány miat.Fütőt csak télen használd akkor is max 26 fokig mennyen.Ha azt akarod hogy nagyon szép növényeid legyenek használ CO-t (szénidokszid) attól jól nőnek.Meg még használj ilyet:
Meg ilyet:
De itt van csomagba + folyékony CO
A macrobol meg a mikcrobol 10-10-et szoktam tenni 300 literes akvárium 60 literbe az pedig 2-2 nyomás.Folyékony CO-t nem használok ott nem tudom az ideális adagot hable talán tudja.
12/14 anonim válasza:
Bocs széndioxid.Rosszul írtam :D
13/14 anonim válasza:
Ja és ezt naponta kell 2 fele.Amit nem mondtam még a világitás.Nagyon fontos hogy 2-töl 10-ig menyen(délután és este) mert a túl sok fény megint alga... és azért 2-kor adj nekik ilyen tápot mert 5-6 óra mire feldolgozák és fényben érdemes.
14/14 YourDestiny válasza:
Az utolsó választ egyáltalán nem értem. Egyébként mégha el is bírnál egy 60 literes akváriumot, ami alatt nagy eséllyel becsinálnál, attól még nem biztos, hogy az alapüveg igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!