Az alábbi felszerelés jó lesz egy 35 literes akváriumba? Plusz 1-2 kérdés.
Maga az akvárium:
+A honlapról milyen lámpát vegyek? (ha nem felel meg ami hozzá van).
Ha nem jó a szűrő vagy melegítő kérlek linkeljetek nekem jót,egy ekkora méretű akváriumba.
1 sziámira vagy 4 guppyra gondoltam.
Elhiszem,de nincs ekkora keretem rá:(
Amit én mutattam az nem lesz jó?
Nézd, nincs szükség semmire: ez az akvárium "kuka"!
35l-es akváriumban kialakítani - és főleg fenntartani - a biológiai egyensúlyt: kezdők számára lehetetlen.
Azonkívül az állatvédelmi törvény sem engedi azt, hogy ekkora akváriumban gerinces állatot (jelen esetben halat) tarts.
Legalább 50 literest vegyél.
A fűtő jó, a szűrő elmegy, a világítás gyenge.
Ha másik világítást akarsz, akkor viszont fölösleges megvenni ezt az akváriumot (tetővel együtt) mert akkor inkább egy üvegtetős, külön világítással.
vagy egy erősebb, növényzettől függően
(én ezt venném, legfeljebb kevesebb ideig világítanék.)
A hal társítás elég rizikós, a sziámi megtámadhat ilyen fátyolos farkúakat, mint a guppi.
A te műanyag tetődben van 1db 9wattos kompakt izzó,
hát az anubias nana és a gömbmoha megmarad alatta, de más növény nem.
Vegyél egy ilyet. Vágass rá egy üveglapot tetőnek ha bettát raksz bele. [link]
Lámpát lehet rá külön venni, mindjárt keresek valamit.
Úgy gondoltam,hogy 1 sziámi VAGY 4 guppi!
Értem,de itt a honlapon írták,hogy mindenképp olyat kell sziáminak aminek fedett a teteje,most mégse...?
Lámpák:
Hát ez se nagy, kéne belőle kettő:
Ez már jobb:
-------
Vagy barkácsolhatsz olcsón, pl egy műanyag virágládát veszel a 100Ft-os boltban kb 300Ft-ért. Beleraksz egy kerámia foglalatot, és betekersz egy izzót és rárakod az üvegtetőre, pl mint ez, csak 1 izzóval:
Közepes fényigényű növényekhez 20Wattos izzót raksz bele:
Ha fényigényes növényeket veszel, akkor 30 Wattosat:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!