Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Ha egy 55literes akváriumba...

Halkedvelő*-* kérdése:

Ha egy 55literes akváriumba 1vitorláshalat és egy algaevőt tartok még mit ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Kezdő akvarista vagyok,de tudom hogyan kell karbantartani az akváriumot.:)
2012. jún. 19. 17:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Írta valaki hogy a guppi bromi gyorsan szaporodik. Ezek szerint ő még nem tartotta együtt vitorlással. Egy kifinomult és rettentő okos ragadozó! Nem lehet szépíteni. nem csak az ivadékokat eszi meg hanem még lehet hogy a nőstényt is.
2012. jún. 20. 16:51
 12/15 anonim ***** válasza:
nem vagy te egy kicsit állatkínzó? Képzeld, nem tartottam együtt vitorláshallal. Meg diszkoszhallal és piranhával sem.
2012. jún. 21. 23:17
 13/15 A kérdező kommentje:
Köszii a válaszokat,am igen de akkor az állatkereskedést is le kell szídni mert ott is 55literesbe van 20-30vitorláshal meg az algaevő is,ti mit válaszoltok erre rá??
2012. jún. 28. 16:46
 14/15 Platypus ***** válasza:
Azt, hogy a halak ideiglenes tárolása és a halak tartása nem azonos dolog. Egy állatkereskedés csak átmenetileg tartja a halakat, amik eleve fiatalok és kicsik. Az akvaristánál viszont hosszú éveket fognak leélni. Te is túléled, ha reggelente a 7-es buszon 10 percet úgy kell nyomorognod, mint a szardíniáknak a konzervben. Viszont ha egy egész életet kéne így leélned, az már több mint kínszenvedés lenne.
2012. jún. 28. 20:51
 15/15 A kérdező kommentje:
az igaz.:D
2012. júl. 15. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!