Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Sziámi harcoshal akváriumnak...

Sziámi harcoshal akváriumnak és felszerelésnek megfelel az alábbi szett? Kell még valami az ételen kívül?

Figyelt kérdés

Még egy kérdés Ti mivel etetitek?Tudtok ajánlani pontos eledel márkát?Köszönöm.

[link]

2012. jún. 18. 22:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Igen az a jó mikor az üveg hőmérő és a matricás hőmérő 2 fok eltérést mutat. De az üveg hőmérő valamivel pontosabb, csak az volt az érdekes amikor lázat mértem vele és 34 fokot mutatott :)
2012. jún. 19. 00:16
 12/17 A kérdező kommentje:

Felfogtam,hogy nem szabad,de egy darab ancinak miért kell ilyen óriási akvárium?

54L-esben elpusztul?

2012. jún. 19. 02:20
 13/17 A kérdező kommentje:
Loricariidae belőlük mehet?
2012. jún. 19. 02:41
 14/17 Platypus ***** válasza:

Az Ancinak azért kell nagy akvárium, mert ivaréretten territoriális hal, és ha nincs meg a helye, akkor begorombul. A Loricariidae egy halcsalád neve, gyűjtőfogalom, ide tartozik az Anci is. És sok más, akár fél méteresre is megnövő algaevő harcsa. Én egy pár algaevő gébet ajánlok neked a harcsák helyett. Nem olyan egyszerű beszerezni őket, de nagyon viccesek és pont jó nekik az 50akárhány liter és a Bettának való hőmérséklet.

[link]

2012. jún. 19. 07:55
 15/17 YourDestiny ***** válasza:
A Loricariidae fajok között nem nagyon találsz olyat, ami tartható lenne ekkora akváriumban.
2012. jún. 19. 12:15
 16/17 A kérdező kommentje:
Hailea BT400 ez a szűrő jár hozzá.
2012. jún. 19. 19:15
 17/17 YourDestiny ***** válasza:
Akkor annak elégnek kell lennie. Viszont nagy betegségük, hogy egy parányi, semmit nem érő szivacs van bennük. Vedd ki a kosárkát (ami a szénnek van), és mindenképp tegyél a helyére szivacsot!
2012. jún. 19. 22:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!