Sziámi harcoshal akváriumnak és felszerelésnek megfelel az alábbi szett? Kell még valami az ételen kívül?
Figyelt kérdés
Még egy kérdés Ti mivel etetitek?Tudtok ajánlani pontos eledel márkát?Köszönöm.
2012. jún. 18. 22:46
11/17 anonim válasza:
Igen az a jó mikor az üveg hőmérő és a matricás hőmérő 2 fok eltérést mutat. De az üveg hőmérő valamivel pontosabb, csak az volt az érdekes amikor lázat mértem vele és 34 fokot mutatott :)
12/17 A kérdező kommentje:
Felfogtam,hogy nem szabad,de egy darab ancinak miért kell ilyen óriási akvárium?
54L-esben elpusztul?
2012. jún. 19. 02:20
13/17 A kérdező kommentje:
Loricariidae belőlük mehet?
2012. jún. 19. 02:41
14/17 Platypus válasza:
Az Ancinak azért kell nagy akvárium, mert ivaréretten territoriális hal, és ha nincs meg a helye, akkor begorombul. A Loricariidae egy halcsalád neve, gyűjtőfogalom, ide tartozik az Anci is. És sok más, akár fél méteresre is megnövő algaevő harcsa. Én egy pár algaevő gébet ajánlok neked a harcsák helyett. Nem olyan egyszerű beszerezni őket, de nagyon viccesek és pont jó nekik az 50akárhány liter és a Bettának való hőmérséklet.
15/17 YourDestiny válasza:
A Loricariidae fajok között nem nagyon találsz olyat, ami tartható lenne ekkora akváriumban.
16/17 A kérdező kommentje:
Hailea BT400 ez a szűrő jár hozzá.
2012. jún. 19. 19:15
17/17 YourDestiny válasza:
Akkor annak elégnek kell lennie. Viszont nagy betegségük, hogy egy parányi, semmit nem érő szivacs van bennük. Vedd ki a kosárkát (ami a szénnek van), és mindenképp tegyél a helyére szivacsot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!