Az ezüst holdhalat nehéz tartani?
Kb mekkora akvárium szükséges? Azt tudom hogy brakkvizet igényel, de egyébként macerás a tartása?
Konkrétan rá gondolok: [link]
Teljesen igazad van. Akkor meg sem próbálkozom vele, mert valószínű meg fog nőni 20 dekásra. Azt már tuti nem bírom tartani.
U.I.: Annyira szeretem az ilyen IQ betyárok válaszát... -.-"
Annyira nem nehéz, de eléggé költséges.
Legalább 500 literben kell gondolkozni egy kisebb csapat számára (6-8 egyed). Az akváriumát sziklákkal, mangrovékkal lehet dekorálni, növényekből nem nagyon válogathatsz a brakkvíz és a falánkságuk miatt. Talán némi anubias megmarad, esetleg microsorium, meg cryptocoryne.
Kissé agresszívek.
Amit meg kell oldanod és ami nehézzé teszi a dolgot, az a szűrés. Nem kis erőmű kell egy ekkora akvárium alá.
Amúgy gyönyörű hal, de az élőhelyét kicsit nehéz látványosra megcsinálni.
Húha 500 liter... o.O
Én egy 200 literes akvit akartam 4 hallal...
Szívesen belevágnék egyébként mert nagyon szép halak, de 500 liter... Be sem férne a szobámba... :)
Azért köszönöm a választ! :)
Miért nem csinálsz egy szép vitorláshalasat?
Szerintem maga a hal is szebb, a környezetét pedig gyönyörűre lehet megcsinálni.
Pont vitorláshalasat akarok :)
Csak megtetszett ez a hal, és elgondolkodtam, hogy talán ilyet csinálok. De ez nem az én pénztárcámhoz van szabva, szóval maradok a vitorlásnál, mert ahogy írtad, nagyon szépen be lehet rendezni egy vitis akvit! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!