A FIX haltáp márka mennyire jó/elfogadható minőségű?
Hát nekem ilyen ivadékhalaknak való FIX-em van, ami egy por tulajdonképpen. Van benne hamu is, az nem tudom minek, hát nem egy nagy márka, de még élnek a halaim, és van mikor azt adom nekik.
Persze nem csak azt kapnak, mert fagyasztott cyclopsot, máskor Sera vipan babyt, néha élő artemiát.. tehát így felváltva etetem őket többfélével.
FIX haltáp... jajjj... még kezdetén álltam az akvaisztikának, amikor vettem egyet. Rá volt írva a tégelyre, hogy vízbe szórva 48 óráig bomlásmentes.
Na, - gondoltam magamban - ez még testvérek közt is 2 napot jelent. Este beszórtam a vízbe egy adagot - nem túl sokat, de azért nem is keveset(gondoltam naívan, hogy 2 nap alatt csak megeszik tán).
Hát másnap reggelre az összes hal fent volt a víz tetején és pipált. Na erre gyors vízcsere (reggel, amikor ugyebár mindenki rohan...)
Na ennyit a FIX-ről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!