Ilyes levente54 kérdése:
Van egy megkovesedett korallom az akvariumba (nem tengeri) ez veszelyes lehet vagy csinal e valamit?
Figyelt kérdés
2012. jún. 15. 20:07
2/15 A kérdező kommentje:
Hat nem tudom olyankicsi gombolyu tuskek vannak rajta es olyan sok fele agazo resze van!
2012. jún. 15. 20:17
3/15 anonim válasza:
Egyébként gondolom mészkővé kövesedett, mert mássá nemigen tudott, lévén, hogy mészből van.
Szóval keményítheti a vizet, lágyvizes halakhoz nem raknám.
4/15 A kérdező kommentje:
Araynhal , neon , zebra, xifo es egy algabyalom van!ezek lagyvizuhalak?
2012. jún. 15. 20:20
5/15 anonim válasza:
Ha biztosra akarsz menni, marad a savpróba. Cseppents rá egy nagyon kicsi sósavat, ha habzik, akkor ne tedd lágyvizesekhez. Afrikai sügerekhez pl mehet, mondjuk ízlés dolga, mert elég táj idegen cucc, de azoknak nem árt.
6/15 anonim válasza:
A többségük lágyvizes, igen. Én nem tenném be.
Ha keltetsz mondjuk egy 5 literes akváriumban artemiát, azoknak berakhatnád.
7/15 A kérdező kommentje:
Boccs de mi az az alternia?
2012. jún. 15. 20:27
8/15 anonim válasza:
Aranyhal melegvízi akváriumba??? El fog pusztulni, teljesen másak az igényei mint a többi halnak. Olyan mintha neked egy szaunában kellene laknod.
9/15 anonim válasza:
Pici rák. Sós vízben él. Lehet kapni petéket, és azt tudod kikelteni, keltetővel. Lehet csinálni otthon is keltetőt, légpumpa kell hozzá, meg barkácsolás.
Ezt találtam, lehet pont Platypusé.
10/15 A kérdező kommentje:
pont olyan korallom van amilyen a videon van.es mit kell csinalni azokkal a rakokkal?
2012. jún. 15. 20:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!