Törpe tarisznyaráknak sáska?
Figyelt kérdés
Itt a nyár sok a rovar, szóval megfordult a fejemben, hogy adnék néha egy-egy sáskát a rákomnak, nem élve persze(beletelne neki elkapni). Tudom, hogy a sáskák felköpnek valami váladékot amikor megfogják őket, de azt kinyomja ha megfogom. Szóval utána ha megmosom, elvileg megeheti. A terület ahonnan fognám rendben van, nincs permetezve meg ilyenek. Ez az első ilyen rákom, most vedlett, és a kitin miatt gondoltam erre.2012. jún. 15. 19:57
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem hogy nekik való kaja lenne. Én fagyasztott szúnyoglárva kockából szoktam picit vágni, és azt tök jól összecsipegetik. De eszembe sem jutna gyíkoknak való kajával tömni.
2/4 anonim válasza:
A szárazföldi remeterák megeszi a tücsköt, sáskát, de az a pici törpetarisznya nem tudom hogy mit szól hozzá. Meg lehet próbálni, de akkor csak bébi sáskát fogjál, ne ilyen 3 centiset :)
3/4 anonim válasza:
Haveromnak is van. Neki már nem kicsi, de ő ad neki sáskát/gyászbogár lárvát... Nincs tőle semmi baja, a sáskát múltkor mikor láttam nem ette meg csak széttépte:D
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Adtam neki, eddig a fejét rágta le.
2012. jún. 16. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!