Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » MItől pusztulnak a guppi halaink?

MItől pusztulnak a guppi halaink?

Figyelt kérdés

Van egy 160 l-es akváriumunk, benne neonhal és egy arra hasonlító de inkább barnás színezetű halfajta volt eredetileg. Meg 3db algaevő.

Ezek jól eléldegéltek így,csak túl kevesen voltak, így vettünk hozzá még kétféle halat.

Az egyik koromfekete (nem tudom a fajtáját), az jól eléldegél, de vettünk 6 guppit is, és sorra elhaláloznak. Mi lehet a gond, ha a többi hal kiválóan elvan?

Eleve furcsa volt nekünk, hogy amikor hazahoztuk őket, szinte csak az akvárium felső 10 centijében úszkáltak, lejjebb sosem mentek, mint a többi hal. Aztán el is kezdtek kihalni szép sorban.

2012. máj. 28. 07:29
 1/3 anonim ***** válasza:
A víz értékek rendben vannak, ammónia, nitrit, nitrát.
2012. máj. 28. 07:57
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy helyrol vetted az osszes guppit?Lehet,volt vmi fertozesuk a boltbol.
2012. máj. 28. 10:25
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem vannak guppiaim, ők is a víz tetején szoktek úszkálni de még semmi bajuk nem volt. Ha a guppiaid úgy haltak meg hogy eltüntek akkor lehet hogy egy másfajta hal megette őket mert én már hallottam arról hogy aranyhalak guppit elfogyaztottak.

Részvétem :(

2012. máj. 28. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!