Egy tíz literes akváriumba betehetek a 3neonhal,2 algaevő, és egy hím betta mellé egy nőstény bettát? (mert a hím magányos. )
Azt hiszem,hogy te neked bárki bármit mondhat,te akkor is eldöntötted,hogy kínozni fogod a halakat.
Bocsi,de én ebben nem segítek neked.
Nagyon buta lehetsz ha azt írod,hogy rengeteg hely van.Te szerinted a halak mit csinálnak??Úszkálnak..Hacsak nem döglöttek mert akkor hassal felfelé lebegnek csak.
AZ úszkáláshoz hely kell nekik.Egyes halaknak megvan a maga megfelelő helye. Azt,hogy te azt hiszed a 10 literben rengetege hely van akkor tévedsz..Egyszerűen nincs meg a megfelelő táv az úszáshoz..Ezért nem fognak nőni,szaporodni,és élni.Sőt nem fognak semmit sem csinálni a vegetáláson kívül..
Komolyan az ilyen értelmetlenektől mit te vagy,tiltanám az állattartást..
hááát, nem te vagy az egyetlen ilyen gondolkodású ember..minek tartasz állatot, ha gondoskodni és jó körülményeket teremteni lusta vagy?az eladó sem lehet különb nálad, de neki legalább az a dolga, hogy pénzt csináljon..viszont te miért kínzod a halaidat? másrészt meg miért kérdezel bárkit is, ha a válaszokra csak így tudsz reagálni?
sok jó ötletet kaptál, meg kéne köszönnöd a kötekedés helyett..
ha kezdő vagy, akkor ne sértődj meg rögtön mindenen, mindenki hibázik, de ha eszedben sincs javítani a helyzeten, akkor veled komoly gondok vannak és be kéne tiltani, hogy bármilyen állat a kezeid közé kerüljön!
ha tudsz gondolkodni, akkor használhatnád legalább néha az agyadat is, azt nem hiszem, hogy érző lény vagy..
Csak kíváncsiság?
Milyen szűrőd van?
hány fokos a víz?
milyen a víz keménysége?
milyen aljzatot használsz?
levegőztető??
világítás??
jaja berakhatod a nőstényt, de csak egyet. Aztán fogd meg az egész akváriumot, rakd bele egy 135 literesbe, és töltsd tele vízzel. Többet nem fűznék hozzá. Aki hülye, az az is marad.
Én a 2 ancimat 135 literben tartom, zöldséggel etetem őket, és annyi alga sincs az akváriumban ami egy pár csigának elég lenne. Mégis mi a fészkes. fe.ét csinálsz? Éhezteted őket? Na jó tényleg hagyjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!