Platypus: az anubiast az előbb kicsit körbeástam az ujjammal, hogy kint legyen a rizóma, de úgy látom nem lesz baja, mert nagyon szép sűrű gyökereket növesztett (pedig csak egy hete ültettem be). Ugye így nem szükséges a fára rákötözés?
Dergo97: Elöl magasabb, hátul alacsonyabb a talaj, mert azt írta a kézikönyv, hogy így nagyobb térhatást lehet elérni. Néhol meg hullámos, hogy természetesebb legyen majd a halaknak, meg mert így tetszik.
Persze lehet hülyeség, kezdő akvarista vagyok, lehet mosolyogni:)
Anubias - nem egy hét alatt rothad el a gyökér, 2 hónap azért kell hozzá. De igen, ha a rizóma kint van az úgy már jó.
Marsilea hirsuta - nem vagyok biztos benne hogy meg fog maradni kavicsban, dugjál a gyökeréhez valamilyen táptablettát, tápgolyót. De az is csak 2 hónap után kezd dögleni ha nem tetszik neki valami.
A hullámos talaj szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!