Teknős mellé más állat?
Nem, nem lehet. A csigákat is élvezettel ropogtatja szét, meg bármilyen halat is.
Aranyhallal is csak úgy működik, ha nem tudja elkapni őket, meg ha elég nagyok.
Mondjuk ha nagy helyed van, akkor gyorsúszású elevenszülőkkel lehet próbálkozni, de ahhoz nagyon speciális akvaterráriumot kell kialakítani. Bonyolult a szűrés, a növények tartása szintén probléma, satöbbi satöbbi.
Hagyd egyedül inkább.
Elvileg egy ilyennel szerintem ellenne egy kerti kerti tóban:
http://www.youtube.com/watch?v=nCjkn0CWnoE
Csak lehet el kéne költözni dél-amerikába. :)
Mert nálunk kétlem, hogy ekkora példányokat be lehet szerezni, meg a telet se bírná ki nálunk, ezeknek meg kéne egy szobányi akvárium. (a teki se lesz mindig a "kis! drágád,")
Meg nálunk vigyázni kéne, meg ne ne szökjön, mert veszélyt jelentene a nálunk őshonos fajokra, ott meg ha megszökne, nem sok vizet zavarna, hogy ezzel a képzavarral éljek. :)
6. vagyok, de ezt nem biztos, hogy értem...
Az a böhöm nagy dög, amit linkeltem, biztos nem támadna a tekire. Max a territóriumáról kergetné ki, de egy tóban ez se járna nagy balhéval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!