! FONTOS! Milyen fajta szűrőt ajánlotok 112-literes akváriumba?
Hihetetlenül fontos lenne!
Az összes hasznos választ előre is köszönöm!!!!!!
Az EasyCrystal 300, kb 40 literes akváriumhoz való.
112 literhez kéne belőle vagy 4db.
Én egy nagy külső szűrő akváriumot csináltam mellé, az is olcsó, mert csak egy vízpumpa kellett hozzá. Egy vödörből is meg lehet csinálni. Lehet, hogy nem szép, de jól szűri.
hát nem pont ilyet csináltam, csak hasonlót
De most nemtudom lefotózni, mert szervizbe van a fotógép
de ilyet is lehet csinálni, hogy egy vödröt pl mellé raksz (vagy fölé, lényeg, hogy) csak magasabbra mint az akvárium és telerakod szűrőanyaggal (lávakő zuzalék, siporax kerámiahenger, perlonvatta)
Az akváriumba meg raksz egy vízpumpát (ami kb 3ezer Ft) ráhúzol egy csövet és a csövön felvezetheted a vizet a vödörbe, be a szűrőanyagok alá. A vödör felső részére meg csinálsz egy nagyobb lukat és ott ahogy tellik meg vízzel a vödör, felül lefolyik a víz a gravitáció által.
Ha a felső lukba beragasztasz egy csövet FBS szilikonnal akkor azt meg úgy vezeted az akváriumba vissza, ahogy akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!