Hogy rendezzem be az akváriumom?
Ma kaptam meg szülinapi ajándékként az akváriumomat.Szűrő tetra easycrystal,levegőztető van még hozzá porlasztóval,egy 20 W-os fűtő,és egy LED világítás(Resun).Méretek:47x26(magas)x21(mélység).Volt már ezelőtt egy akváriumom,az növényesféle volt(low-tech),de minden növény kirohadt belőle,hagytam az egészet a francba.
A technika a régi aksiból maradt,az ejándék pedig ténylegesen az aksi,meg hogy minden növényt és tereptárgyat kifizetnek.Végignéztem pár nap alatt kb. 1000-1500 fotót(Aquascapeseket),de amik tetszettek,azokat nem tudnám kivitelezni.Új világítást még vehetek,de Co2-t biztos nem fogok.Profitot használok majd.Tudtok olyan oldalt,képeket mutatni,ahol kb. ekkora akvárium van berendezve?Ja és Solar Duo boy lámpa jó lesz?Abból hány wattos kell?
25 literre, hát mondjuk 18W
Sokféle növény van amivel berendezheted:
pl innen: gömbmoha, cripto, echinodorus
innen monosoleum moha
[link] ?p=2
innen weeping moha, lilaeopsis b.
[link] ?p=3
innen a hydrocortyle sp japan, fissidens moha, flame moha
[link] ?p=4
Ezen kívül a hemianthus micrantemoides is működhet CO2 nélkül. De ne itt vásárolj, mert itt bazi drágák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!