Miért másznak ki a garnéláim?
Lehet ösztönözni őket, hogy merre menjenek.
Pl nálam pl yellow garnéláknál volt mikor felakasztottam damilra egy vasfát és a vasfára tettem mohát, akkor állandóan felmentek oda és ott az alacsonyabb vízben mászkáltak. A képen lehet hogy nem annyira látszik, nem tudom itt mintha alig lett volna benne garnéla, pedig volt benne sok, de elbújtak. Viszont általában a jobb felső sarokban arról a moháról csipegettk az algákat. Lehet hogy ott volt a legtöbb alga, erre tudok gondolni, hogy azért.
Tehát ezen: [link]
Itt talán jobban látszik, hogy pl RC garnélák mindenhol voltak, mert itt volt sok olyan rész, hogy föl is tudtak menni.
viszont itt amikor nem volt felül moha, csak a földön, akkor csak lejjebb mászkáltak főleg.
Mert látod ha van olyan hely, ahol így lehet bogarászni, akkor oda mennek. Mindegy nekik, hogy az fönt van vagy lent. Mindenhol ott vannak
De ha fönt csak víz van, nincs semmi alga, vagy nincs semmi bogarászni való, akkor minek mennének oda?
Még ha csak egy darab szivacsot felraksz a közepéhez felülre valahogy, az is biztos hogy oda fognak menni a szivacsra. És ha középen van üveg, akkor ott nem ugrik ki senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!