Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Segítség! Akvárium összeszerel...

Segítség! Akvárium összeszerelése, hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Kaptam egy akváriumot és még soha nem volt nekem.

Nem tudom, hogy hogyan szereljen össze. Amit kaptam hozzá:

- Akvárium

- Lámpa

- HAILEA Aquarium air-pump ACO-5501

- AQUAEL FAN- mikro plus.

- szilikon cső egy fekete kristállyal és gumitapaccsal a végén

- Egy rövid slagcső és műanyagflakon tölcsérrel a végén.

A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom összeépíteni, és betelepíteni :)

Szóval, hogy minek hol kell lennie, meg ilyen apróbb tanácsokat, mivel már említettem, hogy kezdő vagyok ebben a témában.

2012. ápr. 24. 05:33
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
igen :) a szélessége kellene?
2012. ápr. 24. 17:35
 12/15 anonim ***** válasza:

Mi van???

Félreértettük egymást. Szóval. Ha kellenek az alapterületnek az élei. Ha szabályos 6 szög, akkor nyilván minden él (oldal) ugyanakkora, de azért mérd le.

És akkor a magassága 35 cm? (Oké, akkor azt már tudjuk. Azt hittem az az oldala, azért kértem a magasságot...)

2012. ápr. 24. 17:45
 13/15 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen.ezt hogy mérjem le? :)

2012. ápr. 24. 19:49
 14/15 A kérdező kommentje:
És azt akarom kérdezni, hogy a levegőztetőt meg a szűrőt hová rakjam? Bele a vízbe? Vagy valami képet tudnál-e küldeni hogy hogyan rakjam bele :)
2012. ápr. 24. 20:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Olyan méretek lennének jók, hogy milyen széles a hátsó üveg, milyen széles a 2 oldal üveg, és hány centi a hátsó üvegtől a frontüveg közepe, a legtávolabbi ponton.

A szűrőt a vízbe kell tenni, de ha jól emlékszem, szűrőd még nincs. A levegőztetőnek csak a porlasztóját kell a vízbe rakni, de ha lesz szűrőd, akkor ez fölösleges lesz.

Tehát egyelőre még mindig ott tartunk, hogy ki kéne deríteni hány literes, és keresni bele valami elfogadható technikát.

2012. ápr. 24. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!