Segítség! Akvárium összeszerelése, hogyan?
Sziasztok. Kaptam egy akváriumot és még soha nem volt nekem.
Nem tudom, hogy hogyan szereljen össze. Amit kaptam hozzá:
- Akvárium
- Lámpa
- HAILEA Aquarium air-pump ACO-5501
- AQUAEL FAN- mikro plus.
- szilikon cső egy fekete kristállyal és gumitapaccsal a végén
- Egy rövid slagcső és műanyagflakon tölcsérrel a végén.
A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom összeépíteni, és betelepíteni :)
Szóval, hogy minek hol kell lennie, meg ilyen apróbb tanácsokat, mivel már említettem, hogy kezdő vagyok ebben a témában.

Mi van???
Félreértettük egymást. Szóval. Ha kellenek az alapterületnek az élei. Ha szabályos 6 szög, akkor nyilván minden él (oldal) ugyanakkora, de azért mérd le.
És akkor a magassága 35 cm? (Oké, akkor azt már tudjuk. Azt hittem az az oldala, azért kértem a magasságot...)

Olyan méretek lennének jók, hogy milyen széles a hátsó üveg, milyen széles a 2 oldal üveg, és hány centi a hátsó üvegtől a frontüveg közepe, a legtávolabbi ponton.
A szűrőt a vízbe kell tenni, de ha jól emlékszem, szűrőd még nincs. A levegőztetőnek csak a porlasztóját kell a vízbe rakni, de ha lesz szűrőd, akkor ez fölösleges lesz.
Tehát egyelőre még mindig ott tartunk, hogy ki kéne deríteni hány literes, és keresni bele valami elfogadható technikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!