Szerintetek melyik a legértelmesebb díszhal?
sokféle díszhalam volt már de szerintem az eddigi legokosabb az a papagájsügérem volt látszott h intenzíven figyelte ami körülötte történik és mintha érdekelte is volna...
kíváncsi vagyok nektek mi a rálátásotok
Hát nekem van sokféle halam, de az ilyen pontyfélék, ponytlazacok nem igazán értelmesek... a maguk hal szintjén jól elvannak, észreveszik ha mozgás van, meg kaja idő, de ennyi.
Van még pár törpe gömbhalam, na ők már jópofák, mert megismerik a dobozt, amiből a kukacokat kapják... meg az etető csövek akkor is megcsipdesik, ha nincs is benne kaja, mert tudják, hogy onnan szokott jönni... már ha ezt értelmesnek lehet nevezni :D Ők nem bújnak el a növényzetbe akkor sem, ha valaki benéz az akváriumba, sőt, direkt odaúsznak és megnézik, ki az... Ilyen szempontból különböznek a többi díszhalamtól...
az utolsónak:
:DDD jópofa lehet
A zöld gömbhalamnak lézerceruzát huzgáltuk előtte és követte, mint egy macska, és ő is odajött mindig. Szerintem azt hitte, hogy mi vagyunk az akváriumba és ő van szabadon, mert úgy bámult kifele, mindig azt leste hogy vajon mit csinálunk.
Értelmes volt a márványsügerem is.
Ő mindennap átrendezte az akváriumot, vitte a szájába a növényeket ide-oda mint ahogy a kutyák szokták a játékokat. Persze a növények ezt nem bírták, szétszakadtak, ezért raktam be neki műnövényeket is és épített belőlük barikádott és mögébújt és onnan figyelt kifelé, hogy nézzük e. Bújócskázott és azt várta hogy nézzük, mint valami kisgyerek. Meg lukat is ásott a talajba és belefeküdt néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!