Ha így készítem el a talajt, akkor az úgy jó?
Az akvárium legaljára
350 gramm JBl florapolt, fölé 2,5 liter JBL aquabasist, majd gyöngykavicsot tennék. Az akvárium 70 literes. Vagy elég csak táptalaj, vagy koncentrátum? Vagy össze kell keverni őket? mi a helyes megoldás?
köszi
sorrend:
növényi táptalaj
általános talaj, aljzat
dekor kavics
sztem a jbl florapol felesleges, elég a aquabasis táptalajt az aljára leszórni és erre rá a gyöngy kavicsot. Vagy JBL Manadot vegyél a kavics helyett és úgy sokkal szebb lesz.
ien a manado:
Mert ők mindig nagyon óvatosan cserélik benne a vizet.
Csak az ügyességen múlik, meg hogy valakinek van e elég türelme mindig lassan önteni bele a vizet.
Pl ez csak 2 féle kavics, nem táptalaj, de ez is max 2 hónapig volt ilyen, pedig nagyon ügyeltem rá, de mégis összefolytak a talajok. [link]
Volt táptalajos akváriumom, sera talaj + sóder, hát az se tartott sokáig. Volt benne egy botia, aki mindig porfelhőt csinált, kitúrta a táptalajt, és kénytelen voltam lecserélni, mert összekeverte az egészet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!