Terhes az üveggarnélám? (Kép lent)
Sziasztok, van 2 üveggarnélám (nem túl régen vannak nálam) és az egyiken most olyat vettem észre, amit eddig nem. Készítettem róla fotót, nem tudom azon mennyire kivehető, de úgy fejtájékon kisebb, zöld, golyószerű valamik vannak benne :) Azok picik akarnak lenni és ez azt jelenti, hogy szülni fog? Esetleg valami betegség vagy más dolog lehet? Akinek van üveggarnija, az biztos tudja mik azok.
Az az igazság, hogy nem igazán gondoltam, hogy szülni fog valamelyik is, tehát ha esetleg mégis erről van szó, akkor aki ért hozzá, az lásson el 1-2 tanáccsal legyen szíves, mert én ehhez a részéhez nem értek túlzottan. (Külön tudom választani akár aksin belül, de ha kell akkor egy másikba is áttudom tenni, szűrők, levegőztetők, fűtők vannak, ha esetleg kéne).
Aki tud valami hasznosat mondani, az legyen olyan kedves segítsen :)
Itt a kép:
Köszönöm előre is!
Jobb oldalon egy nőstény, a zöld pöttyök a peték a petefészekben. A tiédnél a folt a szeme fölött van, ott viszont nem lehet a petefészek. Vagy csak annyira rossz a kép, hogy nem is látszik a valós helyzete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!