Milyen rákocska lehet?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem neon halakat, és véletlen kifogtak velük egy pici rákocskát is. Tiszta átlátszo, kb 2 cm.2012. ápr. 3. 15:53
1/10 anonim válasza:
Ilyen picike lehet bármilyen, majd változik a szne s akkor meg lehet állapítani.
2/10 anonim válasza:
Szia!
Lőjél egy képet,akkor biztosra megmondjuk, mert 2 cm már nem kicsi.
Az elmondottak alapján vagy üveg, vagy amano garnéla. Ha szerencséd van amano, de az drága, és vigyáznak rá, ezért 80% hogy üveggarnéla.
3/10 A kérdező kommentje:
Szia!
Ennél jobb képet nem tudtam csinálni. Bár ezen nézve nem is átlátszó.
2012. ápr. 3. 17:54
5/10 anonim válasza:
Üveg garnéla kizárva, asszem amano sem.
Azt szeretném megkérdezni, hogy az a narancs folt a garnélán élőben is látszik-e, vagy csak a kép hibája?
Mert ha igen, elképzelhető, hogy nektarin garnéla, amin viszont igencsak csodálkoznék, mert még Mo-n nem láttam élőben...
6/10 A kérdező kommentje:
Nem, nem látszik. Középen teljesen átlárszó, felül meg alul meg csíkos
2012. ápr. 3. 19:45
7/10 anonim válasza:
Ez nem amano, ahhoz nagyon csúcsos az orra. inkább pinokkio.
8/10 A kérdező kommentje:
Annyira nem hosszu az orra
2012. ápr. 4. 17:11
9/10 Dioxyde válasza:
Miért nem mész vissza a boltba és kérded meg milyen garnéla van abban az akváriumban?:D
10/10 A kérdező kommentje:
Jelen pillanatban messze vagyok onnan...
2012. ápr. 5. 07:49
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!