Mennyit és milyen halakat tanácsoltok egy 54 literes akváriumba?
Tapasztalatból? Akkor azt miért nem tudod, hogy az aranyhalat és a vitorlást 150-200 litertől felfelé lehet tartani? Látom sokat olvasol...
Kedves kérdező! 54 literbe tarthatsz egy kisebb csapat pontylazacot, esetleg razbórákat, talán 5-6 neonhalnak is elég lenne. Elevenszülők közül lehet pl. guppit. Veszel mellé néhány törpe szívóharcsát, legyen 4 példány. A 4+6 jó párosítás. Itt nézz szét, találsz jó néhány fajt, ami tartható ekkora akváriumban. Akár már csigasügerek is.
szerintem ez a link maradt le :)
én tennék bele 6-8 neonhalat, 4 törpe szívóharcsát és 1 hím bettát.
elsőre ne hallgass ő azt sem tudja, hogy mit ír az ilyennek még kaktuszt sem engedném hogy tartson.
a vitorlás az nem tengeri ami a legnagyobb hiba a hozzászólásában és ő is és az aranyhal is 150 litertől tartható. Tengeri akváriumot 54 literből nem érdemes csinálni és nagy tapasztalat kell a tengeri akvarisztikához.
arra figyelj hogy egyforma hőmérséklet és egyéb értékek kelljenek nekik.
ami párosítást írtam az 26 fokon nagyon jól megvan.
Szia!
Nekem kis akváriumban 1 hím betta, 3 gyűrűs díszcsuka, 5 lampeye és 3 törpe szívóharcsa van.Sok élő növénnyel, sötét aljzattal és 2 gyökér dekorációval.
Minden szinten tartózkodik így hal, nem bántják egymást és gyönyörűséges!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!