A halak mennyit látnak az emberből? Úgy értem csak foltot vagy alakot?
Az unokatesóm egy szőke lány, és a bozontos hajú srác vagyok. A sügérei imádnak minden vékony, szőke csajt, tőlem viszont elsőre megijedtek. Tehát az arcokat nem, de azért a főbb vonásokat felismerik.
Az én kis ro-hadékjaim mindenkit imádnak:D Szerintem csak egy nagy kajakupacként tekintenek rám :)
A tengeri halaim elbújnak ha barátom odamegy, lehet azt hiszik egy bálna. Ha én megyek oda, akkor meg jönnek elő kajáért kuncsorogni. De mondjuk a táncoló garnélám elbújik előlem is, az parásabb.
Az édesvizi kis nano halaim meg semmit nem reagálnak semmire, mindig csak ugyanúgy úszkálnak. Talán a galaxyk az egyetlenek akik elbújnak ha egy folt odaáll az akvárium elé :)
Raktam a vízre multkor egy fehér lefolyó szűrőt. Ilyet:
Ez fent marad a vizen és ebbe raktam egy kis tubifexet a tengeri halaknak, hogy egyék ki belőle lassan.
Erre úgy elbújtak mind. Úgy beilyedtek a fehér műanyagtól, hogy amíg nem vettem ki az akváriumból, vagy 10 percig, addig elő sem akartak jönni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!