Horvistvan kérdése:
Veszélyes e az arany gurámi a garnélára?
Figyelt kérdés
Képes e bántani egy 5-6cm-es arany gurámi egy kifejlett RC garnélát?2012. márc. 24. 17:07
1/5 anonim válasza:
nem tudom az enyémek 7-8 centisek és a csigákat se, bántják, de szerintem halfüggő is a dolog, de nem hiszem.
2/5 anonim válasza:
5cm-s halak elvileg már mind veszélyesek... Ha még most nem is, de mikor kifejlett lesz akkor igen. De ez függ attól hogy mennyi növényed van, és mekkora az akváriumod.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát ez még a csiga petéket (vagy mi az) is megette. Igazándiból az induló kis aksiba lett rakva mert már nem tudtam mit kezdeni a planáriumokkal. Na Ő megoldotta!!! De most már átraknám a "nagy" aksiba ami 54literes és abban egyenlőre van 2 RC garnéla.
2012. márc. 24. 20:46
4/5 anonim válasza:
ha befér a szájába, akkor megeszi
5/5 YourDestiny válasza:
Szerintem ne rakd össze őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!