Hogy kell törpeharcsát fogni?
"Hova helyezzem a halcsapdát?"
Próbáldd meg a vízbe.
"Mennyi idő mire belemegy a hal?"
Odaúszik és belemegy, ez szerinted mennyi idő?
"Milyen csalit tegyek be neki?"
Kérdezd meg a pincéreket hogy mi a napi ajánlat.
"Ilyenkor szokott lenni törpeharcsa?"
Nem, ilyenkor nincsen, nyáron megeszik őket a Dunából a delfinek, csak télen úsznak fel a Földközi-tengerből.
Hogy érdemi választ is adjak, kezd ott hogy halászati engedély...
Feltételeztem hogy ha van halászati engedélyed akkor annyi tudásod is van hogy tudjad mit hogyan kell csinálni, persze csak ha nem a piacon vetted azt az engedélyt (remélem nem).
Különben meg a Duna folyóhoz mérten elég hosszú, nem tudhatom hogy te melyik részénél akarod bedobni a varsádat.
ne most fogjál törpeharcsát
nyáron a Pócsmegyeri tóbal lehet fogni... ott általában a horgászok kidobják a mezőre mert megeszik a pontyok ikráit...:(
ingyen elviheted és hálóval tudsz egyszerre 5-10-et fogni (olyan 3-6cm-esek)
ha nagyobbat akarsz simán horgászol (mondjuk ezért kell fizetni) és az első kapán törpeharcsa lesz
vagy megkérheted az egyik horgész hogy ha törpeharcsát fog ne dobja a mezőre hanem adja neked
amúgy miért akarsz tartani?
meg van a minimum 150literes aksi?
jahh a pócsmegyeri tó asszem leányfalu előtt van a szentendrei szigeten
nem csapdába nem...
mondom nyáron hálóval tudsz csomót fogni:)
nem tudom lehet...
de hálóval tényleg könnyű
ha 1x körbesétálod a tavat legalább 10-et fogsz:)
Próbáld meg. Ez sem egy százszázalékos módszer tehát lehet kirakod és nem fogsz semmit. Amúgy szerintem nádközelbe lehet már fogni.
És tedd teljesen a víz alá vagy figyelj rá rendesen.
Csalinak kukorica vagy giliszta vagy kenyér is jó szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!