Kezdőként mi volt a legviccesebb "ballépésed", amire ma már fognád a fejed, hogy mekkora baromság?
Én például a legelső akváriumomba vettem 3 növényt, amik kosarakban voltak és mivel nem könnyű levenni róla a gyapotot, így gondoltam, akkor nem is szabad, úgyhogy azzal együtt ástam el őket... nem kevés kavics kellett, hogy eltakarja :D Később a darabkái meg elkezdtek úszkálni a vízben, azt hittem döglött hal.
Meg mikor az amanoim először vedlettek, majdnem szívrohamot kaptam, azt hittem azok is megdöglöttek, mert a váz egyben olyan volt, mint maga a rák :D

A tengeri akváriumba én is azt hittem hogy megdöglött a remeterákom. Annak is ugyanolyan páncélja volt mint ő maga. De még kék-fekete csíkos lábai is voltak a páncélnak. Kidobtam, megsirattam, erre másnap látom, hogy ott mászkál a rákocska az egyik kövön. Aztán azóta vedlett többször is és most már nem ver át. Már nem veszem ki a páncélját. Most is van bent egy :)
Egyébként ma csináltam egy nagy hülyeséget. Elmentünk itthonról délután, és most este értünk haza. Itthon látom, hogy a tengeri akváriumomból elfogyott a víz harmada. Nézem, hogy mért. Látom a föld vizes.
Hát van mellette egy házi gyártmány szűrőakvárium, benne egy lehabzó. Csak a lehabzó nagyon a szélén van és annak a kupakját szarul raktam rá, figyelmetlenül. Ezért ott a kupak tövében csöpögött ki a víz a földre. És ugyan csak éppen hogy, elég lassan, de egy fél nap elég volt ahhoz, hogy olyan 70 liter a földre follyon. Egy részét felfogta a kanapé, ami mellett van, de sok vizet most töröltem fel a földől és az akvárium szekrény alja is vízben állt.
Az egyik kis hosszabbítóba is belefolyt a sós víz, pedig azt nem is a földre tettem, hanem kicsit följebb volt úgy félig a kanapén. Most kihúztam mindent ami a hosszabbítóbol és ráraktam a kályhára száradni. Azért még így is van szűrés, az nem állt le, csak váhh. Ilyen hülyeséget. Mert mert szarul csináltam meg az egészet. Ez van amikor valamit összebarkácsolok.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!