Nagyon pici akváriumban lehet halat tartani?
Az állatvédelmi törvény szerint 30 liter alatt TILOS halat tartani!
25-30 literben elvan 1 db betta. 30-40 literben guppik, nano halak.
7 literben esetleg növényeket tarthatsz, vagy sórákot.
A 2 pici aranyhal gondolom nem jókedvében döglött bele, hiszen 200 literes akvárium kellett volna nekik. 20 évig élnek és 20-30 centire nőnek, ha nem idióták tartják őket.
Murr: nem döglöttek bele, hanem nagyobba kerültek. 2. Ha "idióta" lennék, nem kérdezném meg itt, hogy tegyek-e bele bármilyen halat.
Többieknek köszönöm a segítséget, megfogadom.
Nyugodtan tarthatsz benne bohóchalat, sőt akármilyen halat is...
Csak a legfontosabbat el ne felejtsd csak gumiból, vagy műanyagból lehet:)
Na viccet félretéve
Vegyél egy 50litereset abban már nagyobb a választék de abba se bohóchalat hanem pl törpeharcsát törpegurámit, guppit vagy valami nano halat ami neked bejön...;)
7 literes akváriumban aranyhal?
Legalább az alapokkal legyél már tisztában! Rákeresel az interneten hogy akvárium vagy akvarisztika és napokig olvashatsz róla, de vannak jó összefoglalók is kezdőknek.
A 7 literesbe meg tegyél színes kavicsokat színültig.
Ha azt sem tudod, hogy a bohóchal tengeri hal, akkor nem sok értelme van, hogy halat tarts.
Szűrő pedig KÖTELEZŐ!
Olvasd végig ezt, és kezd újra az egész halazást.
Hellóóóó....itt jártam és feltettem egy kérdést! Nem beleraktam a lavórba 8 halat, amik felfordultak, aztán nagy csodálkozva idejövök, hogy: jaj, vajon mitől döglöttek meg a halaim?
Akkor jogos lenne a lehordás meg az észosztás, de így elég lett volna egy sima NEM is válasznak. A többieknek tényleg köszi, de ez már elég.
Elnézést, valóban nem olvastam végig a kérdés indoklását, hogy nem te tartod benne a halakat.
A választ a kérdésedre pedig a többiek megadták.
Még egyszer elnézést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!