Vehetek még bele halat?
Tudom a számolási módot,meg ki is számoltam,de attol függetlenül szeretné tudni hogy ti szerintetek mehet e még bele hal.olyan üresnek tűnik,mert bal oldalra csoportosulnak a halaim.Még 2 gömbmollyt szeretnék.Régebben azt kaptam a barátnőmtöl,és szeretnék újra.Aksi:
54liter,mindennel ellátva,bőségesen van növény is.
1üveggarnéla
1páncélosharcsa
2nörös neon
2fekete neon
3ékfoltosrazbóra
1törpe szívóharcsa
2betta(nőstény+hím.)
Nem kell leszolni ha már ez is sok,elég finoman felhívni rá a figyelmemet:).Köszi a válaszokatelőre is.(mégegyszer:A számítást(1cm=1l)ismerem,a ti vélaményetk érdekel.
Hát azt a kettőt te. Úgy írtam, hogy az a KÉT HAL MÉG BŐVEN ELFÉR BENNE. Tehát marad nekik hely. Érted most már?
Most offolok, de muszáj megkérdeznem. ugye pasi vagy? Már csak azért mert mindent szó szerint veszel.
Sorry.
A páncélosharcsákat és neonokat csapatban illik tartani, tehát én vennék 4-5 harcsát és legalább ennyi neont. A fekete neont becserélném razbórára, mert ők is csapatban...
Kissé átszervezném, utána ismét feltenném (elsősorban magamnak) a kérdést.
Bár nem a konkrét kérdésre válaszoltam, de remélhetőleg többet segítettem ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!