Honnan tudom, hogy egy új akváriumba mikor rakhatom be az első halakat?
Figyelt kérdés
Egy 112 literes akváriumot üzemeltem be szombaton. Van benne olyan folyadék ami felgyorsítja a víz érését, de honnan tudom, hogy mikor tehetek bele biztonságban halakat?2012. márc. 12. 13:27
1/7 anonim válasza:
Szerintem még a baktérium kultúrával együtt is várj még, legalább egy hetet. Aztán egyél egy ammónia tesztet szórj be halkaját a vízbe és mérd az ammónia szintet. Ha nincs számottevő érték, akkor mehet bele az első csapat halacska. Sose tégy bele egyszerre túl sok halat (max 5-8 dbot, mérettől függően), mert a bacik nem tudnak elég gyorsan alkalmazkodni a megnövekedett ammónia kibocsátáshoz. Az elején etess kevesebbet, és ha biztosra akarsz menni, akkor az ammóniát is mérheted párszor.
2/7 anonim válasza:
Mielőtt végzetes hiba történne, nehogy megedd az ammónia tesztet!
:)
3/7 YourDestiny válasza:
2 hetet ajánlott várni a beüzemeléstől számítva.
4/7 anonim válasza:
1. vagyok: lemaradt egy V, bocsi. Mintha a kedves 2. válaszoló sosem írt volna el semmit.
5/7 anonim válasza:
Poénból írtam, nem kötekedésből! Nem volt érthető a :)?
6/7 anonim válasza:
Amúgy a kedves 2. válaszoló pontozott fel. Szívesen.
7/7 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :)
2012. márc. 12. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!