Melyik a szebb?
Ez két régi halam:
Ez meg két új halam:
Az új halak kékes-zöldes szivárványosan csillognak, csak az nem látszik a képeimen. Igazából ilyen színűek:
az új halakból nem kellene minimum 4-et tartani? mert nekem úgy van az emlékezetemben..
amúgy szerintem nagyon szépek mindannyian:)
Nekem a bohóchal nem tetszik, ám a sárga farkú nagyon baba :)
Az új lakók sem csúnyák, de én nem látok bennük semmi egyedit. Szóval a kis pankert szavazom meg az első képen :)
Na igen, hát nem egy nagy csapat az biztos, de csak 200 literes az akvárium. Szerinted mehetne bele még kettő?
Félek, nehogy túl telepítsem.
régebbiek dekoratívabbak?
mekkorára nőnek?
200 liter 2 halnak semmi, mondjuk hogyha 20 centire nő akk értendő.. ha csak 10 -re sztem simán 4-5
Itt a legerősebb a bohóc. Ő meg szokta nevelni a sötétkék punkot általában. Ezért a punk tart is tőle.
De mikor beraktam a két világoskéket, egyből nagy szája lett a kis punknak. Felborzolta a hátán a szőrt hogy nagynak tűnjön és breakelő mozgással próbálta ilyesztgetni az új betolakodókat, de nem ment oda hozzájuk, annyira nem bártor, csak 20 centiről ilyesztgette őket.
Mert a punknak van egy saját lakása jobboldalt, amit nagyon véd, a kék halak meg ugye nem tudták és mentek volna oda is.
De úgy látom az új halak megértették és mostmár csak baloldalt úsznak, vagy elöl.
A bohóc meg rendes volt, ő nem foglalkozott senkivel, csak bújkált a kis lágykoralljában.
Pár év kell ahhoz hogy megnőjenek. Addig még csinálhatok nagyobb akváriumot is, de egyelőre most nem tervezem.
A Bohóchal 8-9cm.
A punk hal (Sárgafarkú korallsügér) 6-7cm.
Az új halakat (Chromis Vidris) azt sajnos nem tudom.
Eddig ami legnagyobbat láttam, az olyan 5 centis volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!