Így olyan 30-40 ezer forintban gondolkodj alsó hangon.
2012. márc. 9. 21:12
4/13 anonim válasza:
javaslom a guppikat! a tartásuk egyszerűbb, és látványosak is. vagy válaszd a zebra dániókat! a pinkit nem javaslom, mert úgy hallottam, hogy ,,genetikailag módosított'' fajta.
2012. márc. 9. 21:44
5/13 anonim válasza:
ha atanyhalat akarsz tartani úgy mint a folmekben.. akkor elfelejtheted.. minimum kell egy 200literes akvárium ebbe mehet max 4 hal... ehhez meg legalább 100 000ft kell
ha halat akarsz akkor guppikat vagy egy sziámi harcoshalat.. mellesleg ha beírnád a googleba hogy aranyhal vagy akvarisztika.. akkor nem lennének ilyen hülyen kérdéseid
amúgy akvarista.hu és díszhal.info... ezeket a honlapokat kellene áttanulmányozni
2012. márc. 9. 22:23
6/13 anonim válasza:
Mért pont aranyhalat, és mért sürgős?
Az aranyhal hidegvizi. 8-23 fok közt kell tartani és 40cm-sne nő. Nyáron nagy akváriumban is könnyen megdögölhet, és a hulla már nem olyan szép.
Inkább melegvizi (trópusi) halakat vegyél. Nekik 22-27 fok között van a tűréshatáruk, és amik 3-4 cm-nél nem nőnek nagyobbra (rengeteg féle van) azok kisebb akváriumban is tarthatók.
2012. márc. 9. 22:31
7/13 A kérdező kommentje:
Sürgösnek az, de mindegy miért. Én ebben kezdő vagyok. Szoval milyenek azok a halak amelyeknek a "kiinudló áruk" kb 15 ezer forint?
2012. márc. 9. 22:34
8/13 anonim válasza:
A legkisebb akvárium, egy 1db hím betta egy 30 literbe.
45 literbe már lehet rakni 2 csapat nano halat, kis garnélákat, csigákat esetleg (ezek mind nagyon aprók):
30 literbe raksz egy törpe karmos békát, az a legolcsóbb, mert annak nem kell fűtés. De az csak élő kaját eszik, ezért meg kell tudakolni, hogy árulnak e élő tubifexet, vagy szunyoglárvát nálatok a közeli halas boltban. Ha nem árulnak, akkor az úgy nem jó.
2012. márc. 10. 00:15
10/13 anonim válasza:
Egyébként szerintem a lámpa a legdrágább. Ha arra nem akarsz költeni, akkor rakhatod az ablakhoz közel egy asztalra az akváriumot. Kisebb fényigényű növények megmaradnak benne úgy is, de ne süsse telibe a nap, nehogy felmelegedjen tőle a víz. Ha rendesen belesüt a nap, akkor algásodni is fog, rossz értelemben, tehát azzal csak óvatosan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!