50 literes akváriumot kaptam,2 fekete molly,1 fiú betta,1 lány betta, és 2 picike anci van benne. Még ha lehet bele halat tenni miket tehetnék?
jajj ne már megint egy ilyen kérdés.. mért nem lehet bepötyögni a goole-ba hogy akvarisztika? vagy black moly????!!
a black mollynak minimum 90 literes akvárium kell [link]
az ancinak meg szintén 90 liter
a betták azok jók ebbe az akiváriumba.... mondjuk én vennék még 2 nőstényt melléjük
itt van a betta tartásáról minden: [link]
Végül is jól gondoltad, csak inkább mást, mint még.
Sajnos a most tartott halak nem ilyen méretbe valók, és egyéb okok miatt is rossz ez a társítás. Nem is párban kell őket tartani, meg az egész elég átgondolatlan.
Ha van rá módod, cseréld el őket oda illő halakra.
Mondjuk a hím bettát megtarthatod kiindulásnak, neki elég a hely. Csak 1 nősténnyel nem tartható együtt állandóan, 3 nősténynek meg nincs elég hely. Valami kis testű csapathal kell mellé, és kb ennyi fér el. Esetlen kisebb testű algaevőből pár db. (az ancik kinövik majd a helyet)
Először is az Anci az 15cm-re is megnő (márint nekem akkora ) a másik pedig ezeket még tehetsz bele:
-fekete tetra (4db)
-1h,1n guppy
-Az ancikat szerintem cseréld ki páncélos harcsára
-meg 4db neont (igaz nagyon csapathal,mg külön aksi kell neki,de elvan,hidd el)
-meg tegyél bele 2db almacsigát és kész is,gyönyörű lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!