Fagyasztott lejárt tubifex?
Figyelt kérdés
Találtam a fagyasztóban egy bontatlan csomagos tubifexet.
Dobjam ki?Vagy még jó lehet mivel fagyasztott?
Még egy kérdés: valahol olvastam hogy valaki átmossa a fagyasztott tubifexet-szúnyoglárvát..valóban szükség van az átmosásra?elég macerás dolog lenne ugygondolom
2012. márc. 3. 00:45
1/4 anonim válasza:
Mivel fagyasztva volt, nem valószínű hogy valami baj lenne, persze a fagyasztott dolgoknak is lejár egyszer a szavatossága, nézd meg meddig van rajta a minőségét megőrzi felirat, és meglátod hogy elvileg lejárt-e, de ha le is járt a feltüntetett időpont szerint, nyugodtan odaadhatod a halaknak.
2/4 anonim válasza:
Fagyasztva nem járhat le a szavatossága, nem él baci ilyen hőmérsékleten. Nyugodtan add nekik.
3/4 Platypus válasza:
Szerintem a tubifex az a kaja, ami totálisan alkalmatlan fagyasztásra. Rettentő gusztustalan nyálkás trutyi lesz belőle. Mindenképpen mosd át ha a felhasználás mellett döntesz. A fagyasztott kaja is lejárhat, vannak extrén hidegtűrő bacik, amik képesek benne elszaporodni, pl. a Listeria fertőzést lehet így elkapni.
4/4 anonim válasza:
Hogyne járhatna le? Szerinted ha elraksz mondjuk egy zacskó zöldséget, akkor az eláll a végtelenségig? Vagy bármilyen ételt. Nem marad jó semmi sem örökké, hiába van akár fagyasztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!