Lassan de biztosan kipusztulnak a növényeim miért?
112l
Tetratech 700+aquafan 1
Jbl táptalaj rajta manadó és EASY-LIFE ProFito
20 neon 5páncélos 1 anci
2x18 watt az egyik növényes a másik sima cső
heti 30%vízcsere
Igen, a legfontosabb kimaradt :)
Még azt is írd le, hogy mik a tünetek, hogyan mennek tönkre. Egy kép is sokat segítene.
A fényigényesebb növények fölé ilyet lehetne tenni.
Ez egy 30Wattos 6500 K-s kompakt izzó, egy sütő tálba építettem bele. Ennek majdnem kétszer erősebb a fénye de csak kis területen, olyan 30x30cm-s területet bevilágít max. Viszont ez jobban le tud világítani a 40cm magas akvárium aljára. Ezért az akvárium egyik végére lehetne egy ilyet tenni (ha ráfér) és ez alá tenni a fényigényesebb növényeket.
hable:
Én a helyedben nagyon alaposan körbenyomnám fbs-sel a foglalatot, ahol az izzót betekered, illetve ahol a vezetékek a foglalatba csatlakoznak. Egyrészt a pára nagyon hamar kikezdi és tönkreteszi, másrészt földeletlen, a sütőbádog pedig vezeti az áramot!
Ne féltsetek annyria :)
Amit vettem gyári resun armatúrát, az rázott gyárilag.
Azt leföldeltem, így elvesztettem rá a garit.
De ehhez most nincs 3eres kábelem, csak 2, ezért egy darabig így fog menni. Nem nagyon fogdosom egyébként akv tetejére ráraktam, ennyi. Majd megcsinálom egyszer ezt is.
nincsenek bemme nagy fényigényűek,
elsárgul és rostokra esik levelenként
Anubias afzelli
Echinodorus ipica
Echinodorus red flame
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!