Milyen halakat javasoltok?
Mondjuk 8 parázslazacot 6 törpe páncélos harcsával vagy 6 törpe szívóharcsával.
Vagy 8 parázslazac 10-15 red cherry garnélával.
Vagy 8 zebradánió is ugyan úgy páncélosokkal vagy szívóharcsákkal.
Esetleg egy mézgurámi pár 6 parázslazaccal.
Talán boraras fajokat is találsz, belőlük mehet 10 db 10-15 garnélával.
Milyen városban fogsz vásárolni amúgy?
Első, ha tudnád, hogy mekkora barbár vagy, nagyon szégyellnéd magad...
Gibicepset tertasz 100 literben?!
40 centire nő te szerencsétlen... Persze, kis helyen nem, mert hamarabb elpusztul, valóban...
Az aranyhalas tanácsoddal is kitörölhetjük, nekik is 150-200 liter szükséges...
Hát, kisebb boltokban ritkák az ilyen kis méretű halfajok, szerintem valami butaságra fognak akarni rábeszélni, az első válaszolóhoz hasonlóan.
Annyit tudok tanácsolni, hogy semmit ne vegyél meg az eladó tanácsa alapján! Írd össze, amiket javasol, illetve ami tetszik, menj haza, és keress meg mindent a www.diszhal.info oldalon. Ott látod a szükséges akváriumméreteket.
Az is megoldás lehet, hogyha nem tudsz csak úgy szétnézni, hogy felhívod őket és megkérdezed, milyen halak vannak, miket javasolnak.
kedves Murr!
valoszinüleg nincs pénzem nagyobbra azért tartok ilyeneket és valoszinüleg nem én vettem hanem ugy kaptam
nyomi -.- egyből le kell szolni a másikat? nagyon szarul esik :( neked is rosszul esne ha igy közölnének veled valamit...elég lett volna ha normálisan belinkeled amit meg is tettél, és szépen fogalmazol, akkor is veszem a lapot, de legalább nem sértődöm meg...
okostojás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!