Mi a különbség az aquael fan 1 és a fan 1 plusz között?
Nincs különbség.
Nincs 2 féle szűrő, csak nem mindig írják oda, hogy plusz.
Látom, azért valaki szerint mégis van különbség.:)
Kíváncsi lennék rá, mi az...
Igen, tisztában vagyok vele, az 1., és 3. válaszoló is én vagyok.
A lepontozásra mondtam, hogy valaki szerint akkor mégis van különbség... :/
Kíváncsi lennék az ilyen rosszindulatú nagyokosokra, milyen hasznos választ tudna adni a kérdésre. Na mindegy, ilyen világban élünk, amit ilyen sz@rdarabkákkal kell megosztani.
ja látom hogy lepontoztak sajnálom egyeseknek ez a hobbijuk mert csírák és mást nem tudnak. Ne törődj vele az a lényeg hogy számomra hasznos volt a válasz és én felpontoztalak ha ez nem is sokat és de legalább pár százalék.
A hasznos válasz adás százalékával meg nem szoktam törődni mert akármit írok valaki úgyis lepontoz.
Na nekem meg csak a régi fajta van. Látom már a különbséget, az újnak a tetején van a szabályozó, a réginek pedig az a rózsaszín tekerőke.
Az új ilyen szempontból jobb, mire sikerül eltekerni a régin a rózsaszín kis karmantyút, elég könnyű sírva fakadni vagy körmöt leszakítani. Én ollóval tekerem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!