Vélemények? (Való Világ aranyhala)
elnézést a megfogalmazásért de egy az hogy az nem a való világ mert ha a férfi dolgozna napi 8 órában minimálbérért, a nő pedig sütne, főzne, mosna és takarítana akkor az lenne a való világ de ez csak semmittevés hogy iszik meg cigizik és a végén pénzt kp érte
a másik meg hogy pusztuljanak el hogy nem tudnak 6 hónap alatt nagy ráértükben utánanézni hogy mit tarthatnak és mi kell neki.
Szerencsére nem láttam egy részt sem, de egy ilyen színvonalú műsortól nem szabad többet várni.
Hallottam, hogy valami malac, kutya és hasonlók is voltak benn, azokat is sajnáltam. Sajnos a butaság ellen nincs ellenszer, főleg, hogy ők vannak többségben. Ez egy ilyen világ.
Ezen már én is gondoltam, szerencsétlen halacska. Bár legalább szűrője van.
Mondjuk nem tudom mennyit ér, mikor ilyeneket mondanak élő műsorban, hogy "3 naponta lecserélem a vizét, mert besárgul".
Én nem nézem, de elég borzasztó. Az első akváriumom is nagyobb volt amikor még nem olvastam utána semminek. Csak van szemem és látom ha egy hal kínlódik :/ Azt nem értem igazán, hogy a legtöbben alapból ezt mért nem látják.
Vagy látják, csak szarnak rá?
Szerintem inkább ez lehet a helyzet.
Talán azt gondolják az csak egy hal, és nem számít ha megdöglik, akkor legfeljebb tesznek bele egy másik ugyanolyat.
Szerintem gondoskodnak róla, de mint ahogy kozmetikus, fodrász, pszichológus is jár be a bentlakókhoz, ezt sem látjuk. 30l pedig szar-szar, plázákban láttam már rosszabbat is, 5 literes gömbakváriumba is képesek aranyhalat tenni csicsás kalózos kövekkel bejárathoz, gondolom jót tesz az idegrendszerének a folyamatos zaj, kopogtatás meg körülötte mászkálás.
A műsort nem szívesen nézem (idegesít, napközben is hallok hülye embereket ordibálni eleget), de nevetséges, ahogy mindenki bekommenteli, hogy ő a faszagyerek, mert nem nézi, meg ez nem való világ. Egyébként kapja be az RTL a TV2 ezekért a műsorokért, de ha ez tetszik a népnek (és ez tetszik), akkor nyilván ez lesz. Lehet nézni m1-t is, ha nincs kábelTV-d (nekem sincs).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!