Dolgoznál díszállat boltban?
Nem.
Azért mert elég unalmas és idegőrlő ugyan azon a napon egy kezdőnek elmagyarázni, hogy egy aranyhalat nem lehet 20 literben tartani és a többi, mert egy kereskedésbe nem csak Pasák és Böhler Krisztiánok (idei HAC győztes) járnak...
én nem dolgoznék boltban
az akvarisztika nagyon szép hobbi de a többi állat igényeit is tudni kellene és ez nekem nem igazán menne.
amúgy is én az akvarisztikát csak hobbinak szánom, a pénzt vezetéssel szeretném megkeresni.
Egyrészt szívesen dolgoznék, mert így egy csomó új dolgot meg tudnék ismerni(technika, ritka fajok...stb), több akváriumon tudnám kiélni a kreativitásomat, találkoznék egy csomó akvaristával. És persze mert szeretem az állatokat.
Másrészt viszont nagyon sok bolt a profitról szól, és nekem nem lenne gyomrom pár dologhoz. Például fél literes vackokban nézni a Bettákat. Vagy a búvóhely nélküli, agyonvilágított rágcsálókat, hörcsögketrecbe rakott nyulakat. Vagy nem vizet cserélni egy agyonzsúfolt akváriumban,mert az pénzbe kerül.
Na igen, ezt valahogy meg tudom érteni :)
Én meg jobb szeretem az olyan munkahelyet, ahol el lehetek bújva a számítógép mögött. Általában ilyen helyen dolgoztam mindig, és most is. Nem állatos boltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!