Betegek lennének? Darakór?
Ma észrevettem hogy a neon halaimon (6db) fehér pöttyök vannak mintha fehér buborékok lennének, az uszonyain, de a többi halon nincs ilyen csak a neon halakon?? Azt olvastam ez darakór lehet. Van valakinek valami tapasztalata ezzel?? Mit lehet velük tenni? Tegyem külön akváriumba őket, hogy a több hal ne kapja el?? Mitől lehet ez?? kb. 1 hete vannak meg!!
Valamint még az lenne a kérdésem hogy van egy xifo terhes halam, és mikor kell külön tenni a többiektől?? Mennyi idő mulva várhatom a bébiket? már most külön tehetem őt? Még nem látok fekete foltot a hasán!! Ma vettem ellető hálós medencét meg egy kis akváriumot! Előre is köszönöm a válaszokat!!
Igen, valószínűleg darakór. Parakilles kezelés kell rá, vannak jó leírások hogyan kell használni, de az eladó is elmondja. Az egész aksit kell kezelni.
A xifót tedd külön, hátha nem kapta még el, és akkor a kicsik is biztonságban lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!